Dobro došli u Sarajevo City Centar

Medijska fasada

Dobro došli u svijet digitalnih medija...

 

Medijske fasade su danas sastavni dio modernog grada i predstavljaju reklamni, arhitektonski i umjetnički potencijal.

Medijska fasada Sarajevo City Centra je najveći digitalni billbord u regionu i jedan od najvećih u Evropi.  Nalazi se na jednoj od najpromentnijih raskrsnica u Sarajevu, kojom prema zvaničnim istraživanjima dnevno cirkuliše više od 150000 osoba.

 

Na više od 1 000 kvadrata reklamnog prostora, SCC oglašivačima pruža ogromnu površinu za promociju brendova i prikazivanje video sadržaja na istinski dojmljiv i jedinstven način. Medijska fasada Sarajevo City Centra je jedini digitalni billboard u državi koji emituje najnovije vijesti i informacije o događajima u trenutku njihovog odvijanja, reklamne i promotivne, te sadržaje sa facebooka i instagrama putem feeda kao i informacije o događajima u SCC-u. Ovim sadržajima Vaša reklamna poruka postaje centralni dio informativnog jezgra grada.

 

Potrošači izloženi ovom vidu oglašavanja skloniji su većem interesovanju za reklamirane robe i usluge. Istraživanje britanske asocijacije Outdoor Media Centre iz 2013 godine, koje je istraživalo utjecaj oglašavanja na vjerovatnoću kupovine, pokazalo je da se potrošači najviše odlučuju za  kupovinu roba koje su reklamirane putem ovog marketinškog kanala.

 

 

Neka i Vaša poruka zasja u novom svjetlu!