Dobro došli u Sarajevo City Centar

Uredi

SCC poslovni toranj pruža priliku svim zainteresiranim stranama za interakciju sa svim zakupcima trgovačkog dijela Centra i gostima hotelskog dijela. SCC sadrži nekoliko osnovnih komponenti koje će osigurati uspješno poslovanje:

  • Najbolje grad mjesto,
  • Izvrsna komunikacija i pristupne infrastrukture, te
  • Razvoj modela dizajniran za mješovitu namjenu između shopping, poslovne i zabave gostiju.

 

SCC poslovni toranj izdiže od 5. do 17. Sprata zauzimajući više od 6 000 kvadratnih metara iznajmljive površine. Vertikalne komunikacije su odvojene od ostatka SCC-a i ona imaju samostalnu funkciju samo da služe poslovnom tornju. U prizemlju, 224 kvadratna metra pripadaju poslovnom tornju i mogu se koristiti kao predvorje banke. Poslovni prostor na svakom spratu je zamišljen kao otvoreni radni prostor sa dostupnim servisnim sobama i toaletima.

 

Svaki sprat se može organizovati u mnogim varijacijama prema zahtjevima; fleksibilnost u tlocrtu je među najvišim vrijednostima uredskog dizajna. Trenutna faza u kojoj se uredi nalaze ostavlja prostor zakupcima za izmjene u tehničkom ili arhitektonskom dizajnu.

Poslovni toranj konvencencionalnog je oblika, ukrašen šarolikom fasadom.Više od 1 100 parkirnih mjesta su dostupna na 4 sprata podzemne garaže uređene u skladu sa najnovijim tehnološkim parking-sistemima.

 

Pristup poslovnom tornju obezbjeđen je kroz tri ulaza: sa sjeverne i južne strane pješačke zone i s glavnog trga – od strane Parlamenta.